Nieuw

Nieuwe ontdekkingen, nieuwe inzichten, nieuwe ervaringen. Dat omschrijft wel zo ongeveer wat ik de afgelopen maanden en weken heb ervaren. De nieuwe ervaring van het niet meer werken (nee, niet mijn eigen keus), de nieuwe ontdekking van wie ik eigenlijk ben en wat ik kan (want dat helpt een nieuwe baan vinden) de nieuwe ervaring van bloggen.

Er zijn ook veel herontdekkingen, dat ik dol ben op ToDo-lijstjes (waar ik vervolgens niets mee doe), dat ik graag voor elke poging tot overzicht een nieuw mooi boekje of schrift zoek om aantekeningen in te maken en overzicht te houden (waar ik dan twee keer in kijk en verder niet meer, dus weg overzicht), dat fotograferen best leuk is (en dat je dan foto’s hebt waar een album bijhoort, dus ToDo). Dat ik harder kan hardlopen dan ik dacht. Dat time management wel een puntje van aandacht is. Dat mijn kinderen ontzettend lief zijn (maar dat wist ik al, en niet alleen als ze slapen). Dat ik onwijs veel van mijn man hou (ik hoop dat hij dat ook weet).

In dit blog wil ik regelmatig gaan schrijven over wat me bezighoudt, wat ik ontdek over mezelf en over de ondoorgrondelijke zoektocht naar een nieuwe leuke uitdagende baan.